10 років Музей фотографії. Museum of Photography, відзначили виставкою в ТРЦ Злата Плаза і посиденьками в Музеї.

10 років минуло від створення Музею фотографії у Рівному, у якому зібрана велика колекція унікальних фотокамер, кінокамер, аксесуарів до них, фотографій, старих і сучасних світлин фотомайстрів з 88 країн світу, велика бібліотека книг та журналів. На сьогодні колекція Музею нараховує понад тисячі експонатів.

Український колекціонер Богдан Ханенко казав: «Музей має бути оселею муз, і школою, і священним місцем, куди повинні сходитися всі для вивчення прекрасного». От і Музей фотографії увесь свій час служить місцем навчання майбутніх фотографів, проведення багатьох фотографічних проєктів, мистецьких зустрічей.

Дякую усім, хто допомагав і долучався до збору колекції! Кожен бажаючий може зробити свій внесок для музею у вигляді фотокамер, аксесуарів, книг, фінансового внеску та ін., за що обов’язково отримає іменний сертифікат!

З нагоди ювілею 5 квітня в ТЦ Злата Плаза презентували фотовиставку.

Також, разом зі Світлана Калько в Музеї фотографії презентували книжечку проєкту “Рівне. Ренесанс образів”, поспілкувались про музей, історію міста. Дякуємо усім за вечір в до нових зустрічей!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02o9xvNVz8ozKUrqAf7rwQyfyxwF6Lr89yhRoPo7Dy51aSKfe65WsgkuujUjtwGTjpl&id=100015384361487

https://www.facebook.com/alex.kharvat/posts/pfbid02JPfteYew37qL2czFvs5R1TKkZSpVKvGPDM9TbpmVXbHM6yqru9LJPzTWrRF9Ykijl 

https://www.facebook.com/natalya.demedyuk/posts/pfbid0c6McRpBGEXeeVVQVJkn9WCQBgy94UH8oCRGiMwabvLjRcQGmquZ7d663wWWWgcMSl 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *