НАДІЯ. Ми живемо з Надією. Ми надіємось і віримо в Перемогу, повну капітуляцію росії і Мир. Цивілізований світ нас підтримує в нашій Надії, допомагає. Фотографія, як засіб мирної культурної дипломатії, нас знайомить, здружує, об’єднує. Засобами фотографії ми знайомимо світ з реальним життям.

25 липня в Рівненський Обласний Краєзнавчий Музей презентували виставку HOPE (НАДІЯ) за участі 17 фотографів з 11 країн світу.

Сюжети світлин різні. 8 українських фотографів своїми світлинами показують наслідки агресії руского міра в Україні – Олександр Харват, Юрій Верес , Nick Tymchenko, Igor Zholobak, Шевченко Александр, Elena Dolzhenko, Володимир Оглоблін, Pavlo Petrov. На світлинах фотографів з Греції, Іспанії, Італії, Кореї, Китаю, Люксембурга, Польщі, США, Франції, Хорватії тематика вільна.

Виставку та каталог виставки надрукували наші корейські друзі Poung Young Kwak, показали в Іспанії на зустрічі фотографів FIAP з 29 країн світу, потім привезли в Польщу в Muzeum Fotografii w Janowie Lubelskim Antoni Florczak, де ми і зустрілись.

Також презентували прапор України та Кореї з підписами фотографів з 29 країн світу на Міжнародній FIAP зустрічі під час виставки в Іспанії.

Олександр Харват

Більше фото і відео тут:

Відео від корейців: https://www.youtube.com/watch?v=p7e_-gzaPjk

Про виставку в телемарафоні Єдині новини: https://www.youtube.com/watch?v=JCyFxgdK9Bg 

Ріне Суспільне: https://suspilne.media/536973-idea-korejciv-u-rivnomu-vidkrili-vistavku-robit-fotografiv-z-11-krain-svitu/?fbclid=IwAR3h_iYvg0DSwGqT89BICG3lOwr4cGtrTZa_wPW_5jQx6uKqbWTbSkGPaBA

https://www.facebook.com/alex.kharvat/posts/pfbid022PnmGA6XQCzpTASLrXtncP7qqgkNc9cWou9oFqQXzMWn4U7XjCRp742SK4rkd8tol

https://www.facebook.com/alex.kharvat/posts/pfbid02BwvRcVcywvSRd1hubTEpYYCmu5HyMhmgd2JEGKUKBiAp4u2fGzrsxFQYG8q4oSVtl

https://www.facebook.com/alex.kharvat/posts/pfbid0G9MPMTpniNzik3UZjHZFMu57w734syxCxi5rMWjK4owJ5PFqAm664GSEKfmJBuQSl

https://www.facebook.com/alex.kharvat/posts/pfbid028yNQnH9589YbsqEP2jbtTEqsDt16jp5aDbrzgmpZ65T56pF6QbGrFzBKHKgNHE6Dl 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *