UkrFotoCenter

ukrfoto

“Феноменальне Рівне” знайшло своїх лауреатів

 

Ось і став історією уже четвертий за ліком фотоконкурс “ФеНоМенальне Рівне”, який традиційно уже організовує та проводить Рівненська фабрика нетканих матеріалів. Цьогоріч він ще більше закріпив за собою статус всеукраїнського, бо участь у ньому окрім рівнян та мешканців області взяли жителі Авдіївки, Лисичанська, Дружківки, Бердянська, інших міст України. Дехто з гостей нашого міста потрапив до призерів у своїх номінаціях.

Учора в конференц-залі нашого постійного інформаційного партнера, 7 днів. Медіа відбувся фінал конкурсу. Цьогоріч для учасників конкурсу ми підготували чудовий сюрприз – уперше роботи на виставку були видруковані не на папері, а на натуральному полотні і закріплені на дерев’яних рамках. Таким чином, це була виставка не фотографій, а справжніх фотокартин. Учасники, які не потрапили до призових трійок, отримали від нас такі ж фотокартини меншого формату. Вперше на фіналі конкурсу перед його відкриттям зазвучав гімн України у виконанні соліста обласної філармонії а також працівника нашого підприємства Павла Мищука.

 

 

Ну і, звісно, родзинкою будь-якого конкурсу є оголошення переможців та вручення нагород. Цю приємну процедуру виконали організатори та члени конкурсної комісії – Богдан Гапяк, Олександр Харват Alex Kharvat, Олександр Майструк, Володимир Новацький, Валентина Захарова Дежа Брют, Руслан Алексіюк.

Більше інформації і фото тут: https://www.facebook.com/RivnenskaNetkanka/posts/pfbid02RUpYUoMmrLjKkKzdtNncT1xXpJR9BUPKMwvH7yEfZQxm8DUqhaDorMjeVy1y5XuVl

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *