Виставка світлин та акварелі Галини Нечипорук (с.Тучин) “Три дні в Одесі”

 

 

Виставка світлин та акварелі Галини Нечипорук (с.Тучин)

“Три дні в Одесі” 

Презентація виставки

12 листопада 2018р. о 15:00

в ТРЦ «ЗЛАТА ПЛАЗА»

В експозиції виставки 30 світлин та акварелей Галини Нечипорук

 з мандрівки в Одесу

Галина Нечипорук (с. Тучин)

Фотоклуб студія «Простір фото»

 

Мене звати Галина, мені 26 років. Живу в селі Тучин Рівненської обл. Весь мій вільний час зайнятий роботою, читанням, малюванням, фотографією, створенням прикрас, вишивкою, шиттям і садівництвом. Початкову освіту отримала у загальноосвітній школі І-ІІІст. с.Тучин. Там був у мене улюблений вчитель малювання, який розвинув любов до прекрасного. Коли мені було років 15, знайшла художника, який колись викладав в іншій школі, і попросилася до нього на навчання, він не відмовив мені. Наші заняття не були схожі на звичайні уроки, він розповідав і показував свої роботи, ділився своїми секретами. Від нього й дізналася багато нового. Велике йому за це спасибі. Потім 3 роки навчалася на дизайнера комп’ютерних технологій. В училищі у мене було багато різних предметів, програми для створення і обробки зображень, 3D. Найбільше полюбилася фотографія, але фарби я не облишила. У художній школі не навчалася.

З 2016 року я є учасником фотоклубу “ПростірФото”. У 2017р. була представлена для огляду експозиція ботанічних світлин та акварелей під назвою “У квіти закохана я”.

Нещодавно відкрила в собі любов до архітектури, міських пейзажів та різних деталей, таких як: вікна, двері, ліпнини. Подорожую містами України у яких є історичні будівлі, це надихає на творчість та роздуми. Іноді побачивши якийсь будинок, можу довго ходити і думати:-“Хто там жив? Ким були ті люди, купці, митці? Як склалася їхня доля?”. А почалося все з Одеси, коли приїхала на три дні. Закохалася у старе місто, багато гуляла та фотографувала, спілкувалася з людьми. Повернувшись до дому, вирішила намалювати те, що мене вразило.

Сьогодні ці роботи представлені в експозиції разом із фотографіями. Можливо у майбутньому, ця серія буде продовжуватися, тільки місто буде іншим. Я роблю те, що мені подобається!

Тел. Школи фотографії 097-116-4539, м.Рівне, вул.Соборна, 1 оф.314,

тел. автора: 098-946-6699

Запрошуємо!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *