Персональна фотовиставка Валентини Опольської в ТЦ ЗЛАТА ПЛАЗА (22 серпня – 6 вересня)

 

 

Тиждень фотографії в Рівному стартував з 22 серпня виставкою фотомайстрині з Одеси Валентини Опольської (НСФХУ, EFIAP) в ТЦ ЗЛАТА ПЛАЗА. Виставка триватиме до 6 вересня. Запрошуємо

 

Валентина Опольська – фотохудожник, член Союзу фотохудожників України з моменту організації – 1989 року. Має звання Міжнародної Федерації Фотомистецтва (EXCELLENCE FIAP), лауреат і призер більше 160 міжнародних  та 200 національних виставок. Нагороди – Золота медаль в Шотландії, золотий Значок і золотий Диплом в Данії за кольорову колекцію, 2 Срібні медалі в Іспанії і Данії, Срібні медалі в Узбекистані, Білорусії, Блакитні стрічки в Люксембурзі, Англії, Аргентині, Бразилії, Франції та інші нагороди.

 Фотографією Валентина захопилася ще в студентські роки, коли ходила в туристичні походи по горам Криму, Карпат, Кавказу. Хотілося поділитися побаченою красою.

 На даний момент фотохудожниця працює  в різних жанрах – портрети, пейзажі, натюрморти, міські сюжети, спорт. Обожнює знімати морські пейзажі. Та все-таки улюблений жанр – психологічний портрет.

 Це і самий складний, і в той же час найбільш захоплюючий процес – створення фотопортрету. Спочатку його потрібно придумати, розложити по кольору, уявити фон, антураж, деталі. І тільки після цього – приступати власне до зйомки. Тут важливо все – вміння відчути людину, передати характер, настрій, донести свій задум, здатність зробити своїм однодумцем, переконати, заставити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *