5 Кубок Рівного з фотомистецтва 2016. Свято фотографії

 

 

25 серпня, до 25 річниці Незалежності України і  190-річчя народження фотографії, в Рівненському краєзнавчому музеї відбулася презентація виставки та урочисте нагородження переможців 5 Кубку Рівного з фотомистецтва “Я люблю своє місто, я люблю свій край!  

Гості виставки познайомились з кращими фотомайстрами, культурна програма відбулася за участі Іванки Місюк , юного таланту Назара Власюка, а також маленьких талісманчиків Каті та Віки і  включала в себе вікторину, велокаву від Зураба, фотосушку. Було багато нових імен та цікавого спілкування. Кожен автор отримав друкований каталог. Захід провели   Галина Цьомик та Вячеслав Білецький.

          Автором кращої світлини, який отримав Гран-прі “Муза фотографа” – авторську роботу Леоніда Гринбокого, оздоблену бурштином , – визнали Наталію Карпенко, фотохудожницю з Одеси.

 Цьогорічний 5 Кубок Рівного – ювілейний і значно розширив свою географію – він охопив не просто Україну, але 13 країн світу (серед них – Угорщина, Чехія, Іспанія, Великобританія, Бельгія, В’єтнам, Ірак, Нікарагуа…). Представлені роботи також з усіх куточків України і Рівного зокрема, а це понад 1320 фотографій. Всього у конкурсі взяли участь 119 авторів. Серед учасників є як відомі автори так і нові імена, які вперше демонструють свої світлини на загал.

 

Більше фото: 

https://www.facebook.com/alex.kharvat

Відео:

https://www.youtube.com/watch?v=aJu1zla8bZQ&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=E39-nyriNe8&feature=youtu.be

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *