(*Чому інформаційна війна стала страшною зброєю?*) Шановні журналісти! Бандити при владі в Росії використовують інформаційний ресурс як зброю масового ураження. Вони створюють, скуповують засоби ЗМІ з метою лише свого збагачення. Вони скуповують і душі журналістів, які за гроші згідні цинічно брехати.

 

За останні місяці ми всі стали свідками агресивної політики з Росії, яка підтримана їхніми ЗМІ. Ми обурюємось, що мільйони росіян вірять тій злочинній брехні. І чим вона цинічніша, тим більше вірять. Путін взяв собі за приклад дії фашиста Гебельса, він його вже перевершив.

Дивує, що люди купуються на брехню з російських ЗМІ. Таке придумати — це злочин, в таке повірити — не менший злочин, адже нормальна людина не може сліпо повірити в те. Але все те інформаційне жахіття розноситься журналістами.

Питання: чому ніхто не намагається звертатись до судів за наклеп? Ніхто не відміняв кримінальної відповідальності, але й ніхто не позивався до судів. В багатьох країнах світу йде трансляція російської брехні проти України. Постійне інформаційне зомбування вводить людей в оману. Людям нема вибору в інформації.

Українських ЗМІ чомусь немає за кордоном, я їх ніде там не зустрічав, я тільки чув російську брехню.

Давайте зробимо прецедент, зберемо матеріали й підготуємо позов до судів, направимо матеріали в Міжнародну федерацію журналістів, складемо чорний список журналістів-брехунів, розповсюдимо по світу. Вони – наші вороги, вони вороги цивілізованого людства!

Давайте будемо захищати себе й нашу державу і на інформаційному фронті!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *