Всього за одну годину відомий художник з Києва Володимир Гарбуз намалює оголену дівчину. Це буде справжнє свято для усіх присутніх, на якому вперше в Рівному можна буде на власні очі побачити весь процес написання картини від чистого полотна.

 

Жінка завжди була натхненням для митців, поетів, музикантів і ще з давніх давен її малюють, ліплять з глини, ваяють в камені, металі чи оспівують у віршах та піснях. І це не тільки тому, що «запретный плод сладок». Природа існування людства влаштована на відносинах між чоловіком і жінкою. І на цих відносинах побудовано більшість творів літератури, музики, мистецтва, театру. Жінка є загадкою для чоловіків, яку вони розгадують усе життя. А митці намагаються її пізнати ще й через своє мистецтво і показати своє бачення й розуміння прекрасної половинки людям.

 

 

Оголена жінка завжди була моделлю у навчанні рисунку, живопису у всіх академіях мистецтва світу ще з моменту появи таких. Саме на оголеності тіла митці вчились пізнавати секрети майстерності малювання, ніби ця відкрита беззахисність слугувала їм натхненням для своїх творів. І сьогодні вся історія мистецтва свідчить, що тема жінки є у кожного.

 

 

Володимир Гарбуз пише експресивно, колоритно, швидко, використовуючи відкриті і чисті кольори фарб. Його живопис відверто емоційний.

 

 

На чорно-білих світлинах оголені дівчата не з глянцевих журналів, а, можливо з незвичних на перший погляд місць – серед руїн старого замку, в паровозному депо, на узбережжі моря з фотосесій в Чехії, Болгарії, України.

 

 

 

Лише 2 березня о 16-00 в ресторані готелю «Мир» на перформенсі «НЮанси живопису і фотографії» можна буде прийняти участь у програмі, переглянути виставку, почути ліричні пісні та поезію від народної артистки України Наталії-Марини Фарини, заслуженої артистки України Галини Цьомик у супроводі артиста філармонії гітариста Юрія Стасюка. А шоумен В’ячеслав Білецький проведе лотерею серед усіх гостей, на якій розіграються акварельна та графічна робота, книги Володимира Гарбуза і фотоальбоми Олександра Харвата. На завершення програми написана картина буде продана з аукціону зі стартової ціни 2500 грн. Більш детальніше на сайті: https://www.ukrfoto.org/?ELEMENT_ID=12804 https://www.facebook.com/events/149359975220413/ https://vk.com/event49018558 Кількість місць обмежена, тому замовити квитки можна завчасно по тел. 452-700 або 0673622977

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *