UkrFotoCenter

ukrfoto

11 липня Львівський Фотомузей відзначив другу річницю своєї діяльності

Заснований у перший рік повномасштабної російсько-української війни, Львівський фотомузей сьогодні продовжує збирати широкі кола відвідувачів. Презентації книг, перегляди фільмів, творчі зустрічі і майстер-класи – насичена програма Музею відкриває можливість не лише ознайомитись із рідкісними експонатами фототехніки, але й відвідувати події різних тематичних спрямувань та форматів.

Минулого року Фотомузей відзначав свій перший день народження у бібліотеці НУ “Львівська політехніка”, де стартувала їхня робота. Тоді перша експозиція Музею займала 50 кв.м. Сьогодні ж площа Музею зросла вдвічі та продовжує масштабуватись.

“Зараз, до нашої другої річниці, Львівський палац мистецтв зробив нам подарунок – збільшив наше приміщення. Тут ми плануємо відкрити фотостудію, яка буде центром психологічної реабілітації військових, які повертаються з фронту. Тобто ми їх будемо навчати фотографувати у різних жанрах, вони пробуватимуть свої сили у портретах, натюрмортах тощо”, – поділився у коментарі для Гал-інфо директор Львівського фотомузею Роман Метельський.

Більше на сайті: https://galinfo.com.ua/news/lvivskiy_fotomuzey_svyatkuvatyme_den_narodzhennya_420950.html?fbclid=IwY2xjawEIVx9leHRuA2FlbQIxMQABHYvLtsS04y7S9i8U7hNRB4D6lfIqnVX2OHW0s6RNfQuxEt5XOJqXA3dNEQ_aem_w19SAABGvtSOAYjRe01NkA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *